Referencer

Mie, hovedpinepatient: 

”Pernille er en virkelig dygtig fysioterapeut, hun giver sig god tid, er lydhør, nærværende og ikke mindst virkelig sød. Hun kombinerer både manuel behandling og fysisk træning, hvilket jeg synes, er helt fantastisk.”

Carsten, rygpatient:

”Efter en operation i den nederste del af min ryg har fysioterapeut Pernille Bækgaard stået for min genoptræning. Den har været helt fantastisk, og jeg kan kun varmt anbefale Pernilles kompetencer inden genoptræning af ryg. Hun har opmuntret og udfordret mig løbet af forløbet, hvilket gjorde mit genoptræningsforløb til en succes. Bedste hilsner fra en meget tilfreds patient, Carsten.”

Allan, rygpatient:

”Hvorfor vælge Pernille; hun har et fantastisk humør, en vilje og omsorg som løfter dig, hun gør træningen til noget sjovt og hvis man er bange for tilbagefald, er hun der hurtigt med beroligende ord. Pernille er meget god til at give flere forskellige øvelser, så at man ikke overbelaster sig eller hvis man ikke synes om den måde øvelsen er på. Kort sagt, hvis jeg igen er uheldig, ringer jeg til Pernille, så jeg kan få en god genoptræning.”

Erik, skulderpatient: 

”Kendte Pernille fra CFR og senere Capio – har 2 gange undgået operation for diskusprolaps ved intensiv genoptræning. Efter et fald der resulterede i en totalskadet højre skulder, måtte sige farvel til 5 af årets bedste jagter, har Pernilles utrættelige indsats i næsten 1 år resulteret i fuld funktion igen. Jeg anbefaler Solsiden Fysioterapi fordi du i Pernille får en fysioterapeut der udover professionel og faglig dygtighed, koncentrerer sig 100 % om din situation med tålmodighed, opmuntring og konsekvens. Erik (snart 80 år)”

Marianne, ryg- & nakke patient:  

”I 10 år har Pernille hjulpet mig – først efter min rygoperation – 35 år med smerter og korset – du gav mig sikkerhed – lyst til at komme videre – ved din gode behandling – gode humør og prof tilgang – senere kom så min nakke og ansigtslammelse – også det hjalp du mig med – jeg følte mig tryg og utroligt godt hjulpet – fysisk og psykisk hjælp og dit gode humør – fagligt har jeg aldrig været i tvivl.”

Rul til toppen