Holdtræning

Holdtræning

‘Pernilles bevægeunivers’ er alsidigt og består af styrketræning/ udholdenhedstræning, dvs. styrkelse af musklerne i hele kroppen, bevægetræning er for at øge dit bevægeomfang og gøre dig mere fleksibel og smidig i din dagligdag. Vi arbejder med bindevæv og fascier. Balancetræning er også vigtigt for os at træne og især efter en skade og især vigtigt jo ældre vi bliver.

Hos mig kalder vi det ikke for SENIOR træning men VOKSEN træning for RIGTIGE voksne. Man er rigtig voksen, når man er fyldt 75 år. Vi benytter forskelligt udstyr som f.eks. gulvmåtter og du lærer selv at komme op og ned fra gulv/ madras. I begyndelsen naturligvis med hjælp. Du skal også kunne gå uden stok i træningssalen. Ellers kan vi begynde med individuel genoptræning inden du bliver klar til holdtræningen. Vi benytter elastikker, yogabælter, mindre vægte samt bolde i forskellige størrelser og med forskelligt formål. Min undervisning er ikke decideret konditionstræning med løb og hop, men vi får absolut varmen undervejs og mange af os bliver alligevel forpustede.

Du kan træne og deltage på et af mine hold. I øjeblikket har jeg 4 hold om ugen i lejede lokaler i Lyngby, hvor der er plads til max. 10 deltagere af gangen. Under corona epidemiens højdepunkt, trænede vi på mindre hold og lod os selvteste før vi mødtes.

Alle kan deltage trods skavanker og tidligere operationer, hvis man med eller uden hjælp selv kan komme ned på/ op fra en træningsmadras på gulvet. Man er velkommen til at medbringe egen træningsmåtte eller benytte det udstyr, som ligger i salen. Der er mulighed for omklædning.

Yogaholdet er en blanding af klassisk Hatha yoga krydret med yin yoga stræk, hvor man virkelig arbejder sig ind i dybden i bindevæv og fascier. Yoga er for dig som trænger til at slippe tankerne og fordybe dig i kun at være til stede i kroppen. Arbejde med din krops muligheder og grænser. En blanding af funktionel styrke og kortere eller længere flows som både vil være stående, liggende, siddende og afsluttende med afspænding og meditation.

PRIS:

Man tilmelder sig et forløb på ca. 8 gange og betaler forud og på ca. 1200 kr.

Fra ultimo oktober underviser jeg desuden et større hold i Wellcome, Hellerup for Osteoporoseforeningen hver mandag kl. 14-15. Tjek deres hjemmeside.

HVORNÅR:

Yogahold er mandag kl. 17-18.

Voksenhold for rigtige voksne +75 år onsdag formiddag primært for ryg/ hofte/ knæ kl. 10-11.

Voksenhold for rigtige voksne +75 år onsdag formiddag med fokus på nakke-/ skulder gener kl. 11-12.

Herrehold for erhvervsaktive midt i livet er torsdag kl. 16.30-17.30.

”Sygeforsikringen Danmark” giver et årligt tilskud til holdtræning, hvis man har særlige skavanker og naturligvis kun hvis du er medlem.

Al holdtræning foregår på mindre hold af 5-10 personer i et dejligt lokale i Lyngby med gode parkeringsforhold og tæt til bus og S-tog.

Forebyggende træning til osteoporoseramte for hverdags aktive og trænings aktive med hensyn kommer til ultimo oktober i Hellerup.

Flere niveau inddelte hold for osteoporose patienter 4-6 mdr. efter et rygsammenfald/ brud, er på vej.

Rul til toppen